Loading...

Lichtweerzeilen

Foto: Gennaker van Contender Superkote, (veel kleuren leverbaar).

Foto: Gennaker van Contender Superkote
(veel kleuren leverbaar).

Code Zero
De Code Zero is bijzonder handig voor de toerzeiler. Het is iets kleiner dan de “halfwinder”. Hoe korter het onderlijk, hoe vlakker het zeil kan worden getrimd. De Code Zero heeft daardoor betere aan-de-windse eigenschappen. De Code Zero wordt uitgevoerd met een anti-torsie lijn in het voorlijk, waardoor het geschikt is voor een rolsysteem.

Asymmetrische Spinnaker
De Gennaker (ook wel halfwinder genoemd) geeft niet alleen goede voor-de-windse prestaties, maar is afhankelijk van het ontwerp ook te gebruiken op (niet te hoge) aan-de-windse koersen.

Symmetrische Spinnakers
De symmetrische Spinnaker geeft de beste voor-de-windse prestaties. Onze moderne symmetrische spinnakers hebben de maximale oppervlakte binnen de gegeven lijkmaten.
Het profiel van de Allround Spinnaker is gematigd diep en elliptisch van vorm. Het resultaat hiervan is dat het zeil gemakkelijker te trimmen is en een goede stabiliteit geeft. De spinnaker wordt gebruikt bij een schijnbare windhoek van 115°- 180° graden

ATN Spinnaker hoes
De spinnakers en halfwinders worden geleverd met een optionele handige ATN Spinnaker hoes, waardoor het zeil gemakkelijk is op te zetten en af te halen. De lijnen lopen door eigen compartimenten en zijn gescheiden van het zeil waardoor ze niet in de knoop kunnen raken. De sok is gemaakt van een los geweven “glad” materiaal om wrijving te minimaliseren.

Wil je een offerte? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een email naar info@huismanzeilen.nl.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ik wil een offerte aanvragen voor
Ik wil een zeil voor

Maximum file size: 33.55MB

Bezig met versturen

Huisman Zeilen gebruikt het zeildoek van de onderstaande merken: