Loading...

Nieuwe zeilen


Huisman Zeilen, gevestigd te Groningen in Nederland, is bekend vanwege de hoge kwaliteit van hun zeilen. Enkele kenmerken van Huisman Zeilen zijn:

  1. Zeilplezier voorop: Bij Huisman Zeilen begrijpen ze jouw manier van zeilen en je specifieke wensen. Ze leveren maatwerk en staan graag voor je klaar. Zeilplezier staat centraal 1.

  2. Duurzaamheid en kwaliteit: Huisman Zeilen gebruikt uitsluitend Europese producten en leveranciers. Ze hechten waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. De zeilen zijn perfect van snit dankzij geavanceerde 3D-programma’s en worden gemaakt van Nederlandse of Duitse doeksoorten zoals Contender en Dimension Polyant 1.

  3. Verscheidenheid aan zeilen: Je kunt bij Huisman Zeilen terecht voor verschillende soorten zeilen, waaronder:
  4. Zeilontwerp: Huisman Zeilen maakt gebruik van driedimensionaal modelleren, drukverdeling, rekgrafieken en lasersnijden om de vorm van de zeilen te optimaliseren. Het resultaat: duurzame en goed presterende zeilen 2.

  5. Reparatie van zeilen en canvas: Als je zeil of buiskap gerepareerd moet worden of als je bijvoorbeeld een nieuwe UV-strook op je genua wilt hebben, ben je bij Huisman Zeilen aan het juiste adres 1.

Wil je meer weten over de zeilen van Huisman Zeilen? Mail of bel ons:

info@huismanzeilen.nl

050 3129095