Loading...

Prijzen en aanbiedingen

Zeilmaker Huisman Zeilen gebruikt uitsluitend Europese kwaliteitsproducten en leveranciers om zijn kwaliteit te kunnen garanderen. Jouw grootzeil, fok of genua maken we perfect van snit door gebruikmaking van geavanceerde 3D programmatuur. De uitgekiende vorm van de zeilen geven je boot die extra power die je zo graag wilt (lees de referenties >>). De zeilen zijn lasergesneden en vakkundig gestikt en worden uitsluitend gemaakt van de betere doeksoorten.

Wij nemen genoegen met lage marges,
maar willen wel kwaliteit leverenHuisman Zeilen zit in de bevoorrechte positie dat wij genoegen kunnen nemen met lage marges. Zo komen wij aan voordelige kwaliteit.

Dit scheelt vaak meer dan 30%


Waar Huisman Zeilen voor staat? Huisman Zeilen staat voor goede service en garantie, en een correcte afhandeling van onverhoopte problemen. Daarnaast kunnen we vakkundig en eerlijk advies geven dat past bij jouw manier van zeilen, omstandigheden en wensen. Als enthousiaste zeilers kennen we het Nederlandse vaargebied goed en houden we rekening met de specifieke weersomstandigheden.

Wil je een scherpe offerte? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een email naar info@huismanzeilen.nl.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ik wil een offerte aanvragen voor
Ik wil een zeil voor

Maximum file size: 33.55MB

Bezig met versturen

Huisman Zeilen gebruikt de onderstaande doeksoorten: