Loading...

Referenties

We krijgen wekelijks enthousiaste reacties op onze zeilen. Hier zijn we echt heel erg blij mee! Enorm bedankt voor de foto’s en de enthousiaste reacties zoals:

Flytour

” Het staat er heel mooi op en de boot valt ook niet meer af. Zeer mooi zeil en het hijst heel gemakkelijk. Oprollen vergt wel even wat meer tijd, maar het zeil knispert van vreugde en ik ook! Hartelijk dank en wie weet tot ziens, Rienk “

Gibsea 105

” Ik heb nu enkele maanden de tijd gehad om met mijn nieuwe Zeilen te spelen. Ze staan er mooi bij en de kwaliteit is uitstekend. Mijn schip vaart nu enkele graden hoger en ongeveer een halve mijl sneller. Ze haalt nu haar rompsnelheid weer.

Dit weekend heb ik met één van mijn opstappers (wedstrijdzeiler) voor de 24 uurs gevaren. Hij was enthousiast over de snit en kwaliteit. Ze stonden er dan ook goed bij. Alleen de reguleerlijn van de achterlijk van de genua staat wat te strak, waardoor deze een beetje naar lij staat. Maar goed dat is eenvoudig te corrigeren, de lijn is lang genoeg. Met een krappe 4 Bft haalden we gemakkelijk 7 knoop aan de wind. (Theoretische rompsnelheid 7.3)

Ik heb geprobeerd wat foto’s te maken, maar vanaf het dek is het wel lastig hoor. Moet toch eens een foto sessie regelen vanaf een andere boot.

Wij hebben ons terdege voorbereid op de 24 uurs, één van mijn opstappers heeft een uitgebreid spreadsheet gemaakt waar we, bij verschillende windrichtingen, de meest efficiënte koersen en rakken kunnen bepalen. Hopelijk behalen wij een behoorlijk resultaat. Met vriendelijke groeten, Henk Kayser ”

Valk

“Zoals beloofd, hier een paar foto’s van ons nieuwe fok! Hij zeilt heerlijk! Nogmaals dank en ik hoop in de toekomst nog een keer met je te werken! Hartelijke groet, Michiel Willemsen”